Kindvriendelijke vakantieparken

Kindvriendelijke vakantieparken

Gezinnen met jonge of oudere kinderen verblijven het liefste op één van de kindvriendelijke vakantieparken in Nederland of in bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Duitsland of België. Een vakantiepark kan als kindvriendelijk worden beschouwd als er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Voor gezinnen met kleine kinderen dienen er in elk geval in de accommodatie voorzieningen beschikbaar te zijn als een kinderbedje en een kinderstoel om aan de eettafel aan te schuiven. Naast dat de vakantiehuizen dus op een kindvriendelijke wijze ingericht kunnen zijn, geldt ook ten aanzien van andere faciliteiten waar de term kindvriendelijk op van toepassing kan zijn. Daarbij gaat het om de mogelijkheid van een babysitservice gebruik te maken, maar ook de aanwezigheid van een speeltuin of een kinderclub is natuurlijk als kindvriendelijk te bestempelen.

Bekijk de vakantieparken

Verder zijn er vakantieparken, die over een speelhoek, kinderanimatie, kinderboerderij en over een kinderzwembad beschikken. Er zijn kindvriendelijke vakantieparken die over een zo breed mogelijk aanbod van kinderfaciliteiten beschikken, maar er zijn ook parken, waar een aantal voorzieningen voor kinderen aanwezig is. U kunt dus altijd rekening houden met uw eigen wensen op het gebied van kindvriendelijke voorzieningen op het bungalowpark


Kindvriendelijke vakantieparken

Kindvriendelijke vakantieparken Nederland

De meeste vakantieparken in Nederland springen er natuurlijk bovenuit door haar ruime aanbod van faciliteiten voor kinderen. Het vakantiepark Hellendoorn is daar een uitstekend voorbeeld van met een keur aan voorzieningen, zoals een speeltuin, speelhoek, kinderzwembad en een kinderboerderij. Het bungalowpark Hellendoorn is bovendien kindvriendelijk voor de oudere kinderen, die allerlei activiteiten kunnen ondernemen, zoals op de midgetgolfbaan, het sportveld en de tennisbaan. Nog een voorbeeld van één van de kindvriendelijke vakantieparken is het vakantiepark Port Greve, dat aan het Grevelingenmeer is gelegen en waar zowel de kleintjes als de oudere kinderen zich prima zullen vermaken. De ouders kunnen op dit park onder meer gebruikmaken van de babysitservice is een kinderclub beschikbaar net als een recreatieprogramma voor de oudere kinderen, die zich ook de amusementshal kunnen vermaken. Een speeltuin, skelters en het binnenzwembad met waterattracties maken het vakantieplaatje compleet.

Kindvriendelijke bungalowparken buitenland

In verschillende landen in Europa zijn er meerdere kindvriendelijke vakantieparken beschikbaar, waar u een keuze uit kunt maken. In de regio Toscane in Italië is het vakantiepark Capalbio een voorbeeld van één van de kindvriendelijke vakantieparken met onder meer een buitenzwembad, speeltoestellen en een kinderclub. Het vakantiepark Verde Azzurro in de Italiaanse regio Marche is eveneens bijzonder kindvriendelijk met een gigantisch waterpark, amusementshal en binnenzwembad. In Frankrijk is er een ruim aantal vakantieparken gelegen die voldoen aan de term kindvriendelijk zoals het Vakantiepark Resort Les Jardins de Saint Benoit in de regio Languedoc-Roussillon. Een schitterend zwembadcomplex zorgt voor veel waterplezier en kinderen kunnen meedoen met de activiteiten van de kinderclub, zich vermaken in de kinderboerderij of spelen in de prachtige speeltuin. In de Franse regio Côte d´Azur ligt het kindvriendelijke vakantiepark Le Clos de Oliviers. Het zwembadcomplex beschikt over verschillende waterattracties voor de kinderen en ook is er een kinderclub en een recreatieprogramma beschikbaar. Verder ontbreekt de speeltuin natuurlijk niet en zijn er voor de oudere kinderen watersporten mogelijk.


Kindvriendelijke vakantieparken