Vakantiepark met sauna

Vakantiepark met sauna

Een accommodatie op een vakantiepark met sauna boeken is natuurlijk de ultieme manier om extra ontspanning te vinden tijdens een lang of kort verblijf. Bij een vakantiepark uitgerust met sauna kan er een onderscheid gemaakt worden tussen twee varianten. Zo zijn er vakantieparken in Nederland en in het buitenland, waar in de te boeken accommodatie een eigen privésauna beschikbaar is. U kunt tijdens het verblijf dan uiteraard naar eigen inzicht en voorkeuren gratis gebruikmaken van deze privésauna. Daarnaast zijn er ook vakantieparken, waar de sauna gevestigd is als onderdeel van een wellnesscentrum of waar de sauna zich bij het subtropisch zwembad bevindt. U hebt dus zelf de keuze waar en hoe u wenst te genieten op een vakantiepark met sauna.

Bekijk de vakantieparkenVakantiepark met sauna

Accommodatie met sauna

In Nederland zijn er verschillende vakantieparken met sauna gevestigd, waarbij de sauna zich in het vakantiehuis of bungalow bevindt. Op het vakantiepark Rabbit Hill in de natuurrijke omgeving van Apeldoorn zijn er een aantal vakantiehuizen beschikbaar, die over een eigen privésauna beschikken. Niet alle vakantiehuizen zijn voorzien van een sauna, zodat u bij het boeken specifiek voor een accommodatie met privésauna kunt kiezen. Deze accommodaties worden gepresenteerd als een luxe bungalow en zijn naast een sauna eveneens voorzien van een zonnehemel. Op het vakantiepark Hoog Vaals kunt u in uw eigen sauna ontspanning vinden. Hier zijn accommodaties met privésauna beschikbaar vanaf vier personen. Op het vakantiepark Esonstad zijn eveneens sauna’s aanwezig in accommodaties voor een gevarieerd aantal personen. Dit vakantiepark met sauna biedt mogelijkheden voor vier personen, zes personen en acht personen om in de bungalow van de privésauna gebruik te maken.

Vakantiepark met sauna voor algemeen gebruik

Een vakantiepark met sauna voor algemeen gebruik biedt mogelijkheden om in de wellnesszone niet alleen van de sauna te genieten, maar bijvoorbeeld ook van een zonnebank, whirlpool en het zwembad. De sauna’s op deze vakantieparken zijn toegankelijk tijdens de openingstijden. Op het vakantiepark ECR Groot Stokkert op de Hoge Veluwe is een beauty- en wellnesszone met sauna en Turks stoombad beschikbaar. Een ander vakantiepark met sauna voor algemeen gebruik is het vakantiepark Het Land van Bartje in Drenthe Ook hier kunt u gebruikmaken van de wellnessvoorzieningen, zoals een sauna en Turks stoombad. Over de grens kunt u in Duitsland eveneens ontspanning vinden op het gebied van beauty en wellness, want het vakantiepark Dorint in Hessen is een vakantiepark met sauna voor algemeen gebruik. Met het hele gezin kunt u van een welverdiende vakantie genieten op het Vakantiepark Port Lalande in de regio Dordogne in Frankrijk, waar ook tal van andere faciliteiten beschikbaar zijn, zoals een beautycentrum, zwembad en Turks stoombad.


Vakantiepark met sauna