Kindervakantieparken

Kindervakantieparken

Wanneer u een vakantie boekt, wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat uw kinderen het net zo naar hun zin zullen hebben als u. Tenslotte hebben zij ook behoefte aan vakantie!


Kindervakantieparken
De meeste vakantieparken beschikken wel over enkele voorzieningen voor kinderen. Maar wanneer u een kindervakantiepark boekt, weet u zeker dat uw kinderen op de eerste plaats staan. Er zijn volop voorzieningen aanwezig zodat uw kinderen zich geen moment zullen vervelen tijdens uw verblijf. Ook aan praktische zaken wordt gedacht. Zo zijn er vaak kinderstoeltjes- en bedjes aanwezig. Een kindervakantiepark beschikt meestal over een oppasservice en/of animatieteam. Uw kinderen worden vermaakt, terwijl u op uw gemak uw eigen gang kunt gaan. Zo komt u zelf ook nog een beetje aan uw rust toe!

Bekijk de vakantieparken

Momenteel hebben wij meer dan 150 kindvriendelijke vakantieparken in ons aanbod. Deze kunt u eenvoudig vinden door in de zoekfunctie bij type “Kindvriendelijk” aan te vinken. Wij hebben het u makkelijk gemaakt en alvast enkele leuke kindervakantieparken voor u op een rijtje gezet.

vakantiepark Hellendoorn in Overijssel is ideaal voor gezinnen met kinderen. Want wat is er nu leuker dan vakantie vieren met een attractiepark praktisch om de hoek? Ook op het vakantiepark zelf is van alles te beleven. Er is een groot binnenzwembad aanwezig en met lekker weer kunnen de kinderen spetteren in de recreatieplas.


Kindervakantieparken
Ook voor wie liever zijn of haar vakantie in het buitenland doorbrengt is er een uitgebreid aanbod van kindervakantieparken. In Duitsland vindt u bijvoorbeeld Vakantiepark Maierhofen. Dit park, gelegen aan de voet van het Alpenland, is geheel autovrij en dus veilig voor uw kleintjes. Uw kinderen zullen zich ongetwijfeld prima vermaken in het grote overdekte zwembad met een echte wildwaterbaan. Ook zijn er overal leuke speeltuintjes aanwezig.