Vakantieparken Midden Wales

(1 vakantiepark)

 • Vakantiepark Hafan y Mor
  Vakantiepark Hafan y Mor
  Vakantiepark Hafan y Mor
  Vakantiepark Hafan y Mor

  Vakantiepark Hafan y Mor

  • Land:Wales
  • Regio:Midden Wales

  Vakantiepark Hafan y Mor is met haar ligging in een schitterend landschap echt een plaatje om te zien. Vanaf het park kijkt u uit over een natuurrijke regio met op de achtergrond mooie bergpartijen...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend

Wales is gelegen in het westen van Groot-Brittannië en grenst aan de oostzijde aan Engeland en heeft aan de andere zijden een kustlijn met een totale lengte van 1200 kilometer. Midden Wales is een prachtige vakantiebestemming voor liefhebbers van rust en natuur, maar ook voor vakantiegangers, die actief en sportief bezig willen zijn. Midden Wales beschikt over een gevarieerd landschap met vooral veel bergen zoals de Cambrian Mountains, die zich vanuit Midden Wales uitstrekken naar het noorden. De natuur in het binnenland kenmerkt zich vooral door het ruige karakter en de dunbevolkte gebieden. Er zijn dan ook geen grote drukbevolkte steden in dit deel van het land te vinden, maar natuurlijk wel enkele bekende plaatsen als Rhayader en Llanwertyd Wells.

Vakantie in Midden Wales

De basis voor de meeste vakanties, die worden doorgebracht in Midden Wales is de overweldigende natuur, waar wandelen, fietsen, bergbeklimmen en vissen tot de mogelijkheden behoren. Het Brecon Beacons National Park is bijzonder mooi en biedt bijvoorbeeld verschillende mountainbikeroutes, maar ook de mogelijkheid om grotten te ontdekken of te kajakken over de rivier. In Midden Wales is het ook mogelijk om te golfen op een van de fraai aangelegde golfbanen zoals de Bala Golf Club of de Brecon Golfclub. Er zijn verschillende vakantieparken in Midden Wales, die als uitvalsbasis kunnen dienen voor het ondernemen van de hiervoor beschreven activiteiten en natuurlijk voor het bezoeken van de authentieke dorpjes in de omgeving zoals het kleine plaatsje Hay-on-Wye, dat beroemd is om de vele boekenwinkels.