Vakantieparken Andorra

(1 vakantiepark)

 • Vakantiepark Frontera Park
  Vakantiepark Frontera Park
  Vakantiepark Frontera Park
  Vakantiepark Frontera Park

  Vakantiepark Frontera Park

  • Land:Spanje
  • Regio:Andorra

  Op kleine afstand van Andorra de vakantie doorbrengen moet de natuurliefhebber zeker aanspreken. De omgeving kenmerkt zich niet alleen door de natuur maar ook door haar bergachtige structuur. ...

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend

De regio Andorra in Spanje biedt een schitterende natuur met bergen en rivieren en is zowel in de zomer als in de winter met recht een top vakantiebestemming te noemen. De regio Andorra bevindt zich in en rond de Pyreneeën, die de basis bieden voor een geweldige vakantie in Spanje. In de winter zijn er diverse mogelijkheden om in de regio Andorra te skiën en te snowboarden en in de zomer kunnen er tal van andere sportieve activiteiten worden ondernomen variërend van bergbeklimmen tot fietsen en van vissen in de rivieren tot wandelen. De regio Andorra biedt naast het ondernemen van sportieve activiteiten ook de mogelijkheid om kennis te maken met de cultuur en historie van het land.

Vakantie in de regio Andorra

Een verblijf op een van de vakantieparken in de regio Andorra is natuurlijk ideaal. Zo is er een vakantiepark in de regio Andorra dat vlak bij de grens van Andorra is gelegen met de hoofdstad van Andorra op een kleine afstand. Een uitstapje om belastingvrij te gaan winkelen is dan natuurlijk ook zo gemaakt. Op de vakantieparken worden diverse faciliteiten geboden zoals een zwembad en horecagelegenheden. Het vakantiepark in de regio Andorra kan dan ook uitstekend als uitvalsbasis dienen voor een complete sportieve en ontspannen vakantie. Overigens liggen de accommodaties op de vakantieparken in de regio Andorra in een natuurrijke omgeving, zodat het vertrekpunt voor het ondernemen van activiteiten binnen handbereik is.